~ Queen of the Flea Market ~

In Norway we have a long and old tradition with flea markets. Marching bands all over the country, especially the big cities, collect "trash and treasures" from their local community and sell them in a big market at their schools, that lasts over a weekend. The markets usually takes place in springtime and autumn, and to keep updated about the coming markets, you can go here: http://loppemarked.info/

I'm addicted to these markets, and I can't count how many I've been to during this year! It's so much fun going treasure hunting! You can find so many unike objects at a reasonable price, you don't support any bad or unethical industries and the money goes to a good, local cause :) (The marching bands are a big part of the Norwegian Constitution Day, 17th of May.)

It is usually very crowed, especially when they open, and people fight over the best parts. Luckily for me, I tend to look like "different" things than the mass, as well as showing up early. I mostly look for browns, greens and pastels, magical, natural and leafy things. Fabrics, garments, decorative objects, jewelry etc. I also found a beautiful cabinet for my books once.

This weekend I went to the best flea market in town. They are very well organised, all the clothes are sorted by colour! <3

Here is todays 'loot'!

Flowers and leafs for decoration and craftsupplies. And a gardenstone :)

A jewelry chest.

Purse.

Clothes.

Cups, tiny bottle and a purple flacon.

Basket.

Curtains - or future dress?

Pillow cases, table cloth and duvet cover.

Last but not least: A taxidermied kestrel! So cute <3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~ Love and light ~

#loppemarked #loppis #brukt #gjenbruk #secondhand #miljøvennlig #skattejakt #skatter #shopping #natur #miljø #grønn #engelsk #Gaiadóttir

Stikkord:

22 Plants in my garden

Pearl of Wisdom

26.10.2013 kl.14:02

So many pretty things!! I love the jewelry box. So shiny *stares at* Supercute basket and clothing! <3

Lina Litheria

26.10.2013 kl.14:26

Nydelig skrin <3

Naviana

26.10.2013 kl.15:29

Wow, litt av en fangst må jeg si! :D Så flink du er :) Selv om jeg elsker loppemarkeder, har jeg faktisk bare vært på noen få i løpet av livet mitt... Er ikke så mange der jeg bor nå.

~Gaiadóttir~

26.10.2013 kl.18:01

Pearl of Wisdom: Yes, don't you think! I love it too :) It looks so luxurious! Yes, I had to have it^^

~Gaiadóttir~

26.10.2013 kl.18:17

Lina Litheria: Ja, ikke sant? Får skikkelig "kongelig på 1700-tallet"-følelse :D

~Gaiadóttir~

26.10.2013 kl.18:57

Naviana: Ja, fant ganske mye! Hih, takk! Vet jo hva jeg er ute etter. Noen er ute etter konkrete ting - og jeg er ute etter bestemte generelle ting :D Hehe

Hva slags og hvor har du vært på loppemarked, da? :) Lenge siden sist? Og fant du noe da?

Julianne

26.10.2013 kl.19:06

ææææ JEG ELSKER BLOGGINNLEGG om loppemarked-funn :D Det er det morsomste i verden! Maasse fint, kjempeheldig med fuglen og skrinet, og alt anna også egentlig :D Jeg kapret sykt mye fint sist loppis jeg også. saknar oslo da, oslo er loppis-byen i mitt hjerte<3

~Gaiadóttir~

26.10.2013 kl.19:16

Julianne: Så bra! :D Det blir nok ikke det siste ;) Jeg synes også det er ekstremt givende :D Finner så mange unike og fantastiske ting jeg ikke hadde funnet andre steder! Og jo større bunker, jo billigere for hele bunken! :D Hehehe. Ja, Oslo har nok mest å by på, men skulle gjerne vært på loppis i andre byer også. Spesielt i Sverige!!!

Bhakti

27.10.2013 kl.02:24

OMG I can't believe all these treasures you found. Really pretty clothes too. Wow!

~Gaiadóttir~

27.10.2013 kl.12:36

Bhakti: Haha :D I always find something, but this time I found a lot! It was so much fun ^_^

Naviana

27.10.2013 kl.19:23

Jeg har bare vært på loppemarkeder i skolelokaler. Kanskje 5 stk når jeg bodde i Trondheim... det er jo 8 år siden ;) Har vært på kanskje to små etter det, men ikke funnet noe spesielt.

~Gaiadóttir~

27.10.2013 kl.19:30

Naviana: Oi, det var lenge sideng! ^^ Men det er nok mange som går mest som barn, siden det som regel foregår på barneskoler. Og da er en ikke nødvendigvis sikker på hva en vil ha, og kan ikke bestemme over egen økonomi, hehe :p

Naviana

27.10.2013 kl.19:39

Åhh, ja :) Jeg var jo ikke barn for 8 år siden da, hadde akkurat samme stil som nå ;) Jeg var på loppemarked for å sanke inn trær til den innendørs skogen min og slikt ^^ Har fortsatt tingene jeg kjøpte der...

~Gaiadóttir~

27.10.2013 kl.21:33

Naviana: Hihihi, sant^_^ Jeg var barn for 8 år siden. Jeg er fortsatt barn :p Det er så fascinerende og ikke minst kult at du fant stilen din så tidlig. Skulle gjerne likt å høre/lese hele "historien" om hvordan du utviklet en slik personlig stil :)

Fant du trær? Eller slike jukseplanter som meg, også lagde du trær av dem? Ååh, jeg drømmer meg helt bort, skulle ønske jeg kunne se hvordan det var der :3 Er det slik fortsatt?

Naviana

27.10.2013 kl.22:01

Hehe, ah, sant, jeg har følt i det siste at aversjonen mot å vokse opp er like sterk ;) Kan jo prøve å fortelle den historien en dag. Loftet mitt ble jo leid ut når jeg flyttet hjemmefra når jeg var 18, så da forsvant det meste. Pleide egentlig ikke å ta bilder enda på den tiden, men det finnes vel noen få... Jeg fant hele juksetrær på de loppemarkedene, og noen var nye (men nye juksetrær med løvverk er ofte dyre). Det var jo så lite lys der oppe, så hadde ikke så mange levende planter... men greiner og ting jeg hadde tørket gikk jo fint.

~Gaiadóttir~

28.10.2013 kl.15:06

Naviana: Hihi :)

Åh, ja. Var det i forbindelse med folkehøgskolen? Og har du bodd hjemmefra siden da? Så gøy, jeg har for det meste bare funnet kunstige potteplanter :) Rommet mitt er også for mørkt til å ha levende, huff, belysningen er nesten deprimerende for tiden - har skikkelig lyst på mitt eget sted :)

Naviana

28.10.2013 kl.16:24

Ja, har ikke bodd hjemme siden jeg begynte på folkehøgskolen ;) Kanskje jeg var heldig med de trærne da ^^ Men jeg trodde faktisk at du hadde flyttet ut nå jeg?

~Gaiadóttir~

28.10.2013 kl.22:03

Naviana: :D Hihi, ja. Åh, jo, jeg bor fortsatt hjemme i Oslo, men jeg sover mye hos Stian i Ås, så jeg "bor" jo litt der også - men det er jo i studentkollektiv, så jeg har ikke lov å "bo" der ;) Økonomisk er det også bedre å pendle fra Oslo enn å betale leie :)

Naviana

28.10.2013 kl.22:51

Skjønner! ^^ Ja, det lønner seg nok, så lenge man ikke har fellesøkonomi så :) Tar det lang tid å pendle da, og er du på Ås hver dag?

~Gaiadóttir~

29.10.2013 kl.12:07

Naviana: Ja :) Neida, toget + gange/sykkel tar ca. en time :) Er mest i Ås, men hjemme stort sett i helgene ;)

Naviana

29.10.2013 kl.13:34

Åja, høres greit ut det da :)

~Gaiadóttir~

29.10.2013 kl.16:33

Naviana: Ja :D

Plant a new seed:

~Gaiadóttir~

17, Alvdal

.*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*.¸¸.✫ Welcome to the enchanted life of a Fairy of the Norwegian Woods, who is working for peace, freedom, justice, goodness, beauty, and a greener humanity in harmony with plants, animals, each other, the Earth and the Universe. ✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*

✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*bilde


Categorys

Arkiv

^ Back to Top
hits