~ Ønskeliste ~

Det finnes mange anledninger gjennom året hvor en pleier å gi og motta gaver. Jul, bursdager, overraskelser, og mange andre små og store hendelser som gjøre at en har lyst til bli litt ekstra generøse. Dessverre er det mange som glemmer at en gave er nettopp en gave og føler det som en plikt å gi noe tilbake. Men en ordentlig gave er den som kommer fra hjertet! Du trenger ikke alltid å lage ting selv, men det burde være noe som du gir uten å forvente å få noe tilbake.

Dette betyr ikke at det er feil og galt å ønske seg ting. Det kan alltid være lurt å ha en ønskeliste over tingene du trenger og ønsker deg, både for de som har lyst til å skjemme deg bort, og for din egen skyld sånn at du kan holde deg oppdatert på hva du har, burde ha og ikke lenger trenger. 

Selv er det ingenting jeg virkelig trenger, materielt sett har jeg alt jeg kan drømme om, men det er selvsagt noen ting jeg hadde blitt veldig glad for å få.

Her er en permanent liste for enhver anledning. Jeg kommer til å fjerne ting fra listen om jeg har skaffet/ikke trenger mer, også vil jeg legge til ting hvis noe mangler, eller noe nytt skulle dukke opp. La dere gjerne inspirere og kom gjerne med tips!

 

Lavere prisklasse:

- Hjemmelagede ting, kort og brev

- Boken Woodland Knits

- Boken Rawsome vegan baking

- Symønstre 

- Skoggrønt setetrekk til sykkelen min

- Tryllestaven til Luna Lovegood

- Hjemmelagde sokker i jordfarger (grønt, brunt, naturhvitt) (laget av øko- og dyrevennlige materialer)

- Frø (økologiske)

- Vegansk, Fair Trade sjokolade! Alltid!

- Tørkede urter/krydder

- Enhjørninger! (Kosedyr og klistremerker, hihi)

- Alve-, fe- og enhjørningfigurer fra Bayala-serien fra Schleich.

- Dyrefigurer fra SchleichHjortefamilie, delfin, flaggermus, og pinnsvin.

- Lysslynger og lyslykter.

- Abonnement på Fae Magazine, Faerie Magazine og Mermaids and Mythology Magazine.

 

Høyere prisklasse:

Gavekort hos Stoff & Stil

The Ringing Cedars - Hele bokserien, helst med originale illustrerte covere

- Kamera

- Ny sykkel (gjerne brukt)

- Sykkelvogn

- Jubileumssymaskinen fra Singer "The Singer 160 Limited Edition"

Fairphone

- Havfruefinne fra Mertailor, hehe.

 

Veldedige gaver:

Donasjon til Natursamfunn

- Donasjon til Norsk Vegansamfunn

- Verdensgaver

- Femme gifts

- Gaver fra/til NOAH

- Gaver fra/til Dyrevernalliansen

- Gaver fra/til WWF

- Gaver fra/til Naturvernforbundet

- Gaver fra/til Regnskogfondet 

- Gaver fra/til Plan-Norge

- Gaver fra/til Kirkens Nødhjelp

- Gaver fra/til NRDC - Natural Resources Defense Council

 

Annet:

(- Mine Etsy-favoritter)

- Lys og kjærlighet! <3

14 Plants in my garden

~Kristine Ithilien~

02.12.2013 kl.11:53

Så fine ønsker :)

synes det er så fint å både gi og få gaver fra folk, både hjemmelagde og kjøpte, er tanken som teller :)

må nok lage et innlegg om dette selv, veldig snart. Synes også det både du, Sara og andre har skrevet er veldig fint og godt. Får alltid så mye kremer/såper som jeg aldri bruker, så tror jeg må sette sammen min egen.

~Gaiadóttir~

02.12.2013 kl.13:59

~Kristine Ithilien~: Takk :) Mer og mindre seriøse ønsker på den listen, hehe, en fin blanding^^

Ja, ikke sant. Det er liksom en safe-greie. Kjøpte slike ting til folk senest i fjor selv, så det er bra å si ifra :) Har spesielt en slektning som pleier å gi sånn H&M-sett som bare er skikkelig fysj. Jeg blir så trist hver gang jeg får det, for hun sløser jo bare penger på å kjøpe det (og det finnes vel ingen som vil ha noe sånt?).

~Kristine Ithilien~

02.12.2013 kl.19:23

:)

ja det er sant. Er sikkert noen som vil ha slike pakker fra H&M, men mulig det er de samme som ønsker seg angoragensere og UGGs. Jeg vil mye heller ha noe personlig, som folk vet jeg liker og som jeg blir oppriktig glad for å få.

~Gaiadóttir~

02.12.2013 kl.21:00

~Kristine Ithilien~: Hahaha!

Ja :) Og om jeg ikke nødvendigvis liker den selv, så vet jeg at de som har gitt den har en god tanke bak! Og kanskje det kan gis bort videre.

Naviana

04.12.2013 kl.13:36

Så koselig at du nevner donasjoner til Natursamfunn :) Og håper du får alle Anastasia- bøkene! Hvis ikke har jeg donert hele serien til Norske Økosamfunns Forening, Marianne har dem, om du kontakter henne er jeg sikker på at du kan møte henne på SO og låne dem der. Har du fått lest bok 1?

~Gaiadóttir~

04.12.2013 kl.15:04

Naviana: Selvsagt :D <3
Åh, så fantastisk fint gjort av deg! Da skal jeg kontakte henne og låne etter nyttår :D Ja, leste den første på ganske kort tid ^_^ *fornøyd med meg selv, for jeg er egentlig ikke så flink til å lese bøker*

Naviana

05.12.2013 kl.00:07

Hehe, flinke deg! De er ikke så tunge de bøkene heldigvis, men mye å tenke over etter hvert.

~Gaiadóttir~

05.12.2013 kl.12:28

Naviana: Hihi! Ja :D Satte i gang mange følelser og tanker. Stian ble gal av alle gangene jeg sa: "Anastasia sier..." i perioden jeg leste og etter :p hahaha

Naviana

05.12.2013 kl.19:58

Hahahaha! :D Kjenner til den!

~Gaiadóttir~

05.12.2013 kl.21:58

Naviana: Det blir sikkert enda "værre" når jeg leser videre, hehehe

Naviana

05.12.2013 kl.23:45

Ja, det kan jeg love deg ;)

~Gaiadóttir~

06.12.2013 kl.10:19

Naviana: :D

TheVero

09.12.2013 kl.09:10

Awww, de nydeligste ønsker :) Jeg hadde blitt glad for akkurat det samme selv. I fjor sa jeg at folk kan la være å kjøpe gave til meg om dem heller ønsker og vil donere penger til WWF og NOAH, så vidt jeg vet var det ingen som gjorde det :/ men jeg er fornøyd med at jeg foreslo det hvertfall og skal gjøre det igjen i år^^ Selv har jeg gjort det for ei venninne, men det var utenom jul da hun oppretta sin egen side for dem. Jeg ønsker du får mange av dine nydelige ønsker oppfylt! De er så fine :D

~Gaiadóttir~

09.12.2013 kl.11:58

TheVero: Så koselig sagt, tusen takk :)

Så flott flott at du gjorde det! Men veldig synd at det ikke var noen som gjorde det :/ Jeg har tenkt tanken flere ganger, men nå har jeg endelig fått gjort det på en ordentlig måte. Mamma og andre i familien spør hele tiden om hva jeg ønsker meg, så da tenkte jeg at jeg kunne lage en liste som mamma sender rundt og så kan de avtale seg imellom :) Håper noen donerer penger til noen av de veldedige formålene, og gir meg et fint kort hvor de skriver det! DA blir jeg glad, da :) Selv skal jeg gi bort medlemskap i miljøagentene til to småfettere :D

Håper du også får dine ønsker oppfylt! <3

Plant a new seed:

~Gaiadóttir~

17, Alvdal

.*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*.¸¸.✫ Welcome to the enchanted life of a Fairy of the Norwegian Woods, who is working for peace, freedom, justice, goodness, beauty, and a greener humanity in harmony with plants, animals, each other, the Earth and the Universe. ✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*

✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*bilde


Categorys

Arkiv

^ Back to Top
hits