~ Lá Fhéile Pádraig ~ 2014

Today, the 17th of march, we celebrate the Irish heritage and culture on the big day we call St. Patrick's day! Happy St. Paddy! :)

I celebrated the day on saturday with my dear and talented friends Branna and Ingrid, and our hubs. We walked in the parade, listened to some of the speaches and headed over to the local Irish pub. We had so much fun, I totally forgot to take photos, and what a shame, you should have seen these girls outfits! After we had eaten a little snack, the session started. So many talented musicians and wonderful, happy music! Ingrid sang and Branna played her flutes. It was all so magical. I made a little video you can see here.

Photo borrowed from Ingrid's instagram.

Hope you are all having a wonderful time, either you celebrated or not! Now I'm going to watch The Secret of Roan Inish! :) 

Ps: I shared this last year, but it seems like it's still valid: Please sign here to save the forests of Ireland.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~ Love and light ~

#st.patrick #stpatrick #irland #irsk #nasjonaldag #fest #feiring #parade #pub #engelsk #grønn #Gaiadóttir

14 Plants in my garden

Pia Amariel

18.03.2014 kl.01:07

Det så ut som dere hadde det veldig koselig (:

Har aldri feiret St. Patrick's Day selv, selv om jeg har hatt lyst.

~Gaiadóttir~

18.03.2014 kl.01:16

Pia Amariel: Åh, ja, det var herlig! Skulle bare hatt litt bedre plass så vi kunne danset også! Men det var jo stappfullt :p

Har ikke feiret det så mange ganger, men jeg liker hele stemningen rundt det, så det skal bli en tradisjon :D Hurra for nye tradisjoner <3

Pia Amariel

18.03.2014 kl.01:30

Alltid gøy å skape nye tradisjoner for seg selv! (:

Valkyrja.com

18.03.2014 kl.02:18

Åh, så fine dere er :) Jeg skulle så gjerne ha vært med. Hadde kjøpt med meg grønne saker og ting fra Irland som jeg planlagt å bruke på St. Paddy's, men av ulike årsaker ble det dessverre ikke noen feiring i år. Men neste år!!

Anne Linn

18.03.2014 kl.13:41

Har heller ikke feiret St. Patrick's Day, men det virker bare kjempe gøy! Får kjempelyst å kle meg i noe fint og magisk. Flott musikk også.

~Gaiadóttir~

18.03.2014 kl.18:20

Pia Amariel: Ja :) Spesielt når man som liten er vant til noen få tradisjoner og festligheter, og senere lærer om opprinnelsen til våre egne tradisjoner samtidig som vi lærer om andre kulturer og deres skikker :) For noen år siden begynte jeg å lage en 'feirings-kalender' med oversikt over alle markeringer, datoer og hendelser jeg føler er viktige for meg å feire i løpet av et år :) Alt fra fødselsdagene til inspirerende personer, til nasjonaldager, til spirituelle merkedager og naturfenomen :D Jeg har ikke fullført den ennå, men har som mål å gjøre det i år :3

~Gaiadóttir~

18.03.2014 kl.18:30

Valkyrja: Åh, ja, det hadde vært skikkelig stas å feire St. Paddy's med en større samling med venner og spille/høre på og danse til irsk musikk! Det var ordentlig koselig på lørdag, men hadde vært enda koseligere om vi var flere :)

Jeg vil se alle de fine grønne sakene! Blogginnlegg? :p

~Gaiadóttir~

18.03.2014 kl.18:38

Anne Linn: Det er så mange sider av irsk kultur som er fine og magiske! Som f.eks. musikken :) Den er stor del av dem, og så særegen og glad! Og det er jo ikke bare på St. Patrick's day at de har slike sessions og hygger seg! Jeg har innsett at jeg må dra på irsk pub oftere (selv om jeg ikke drikker), for det er jo så herlig :) Særlig når man er med likesinnede og kan danse og ha det gøy :)

Jaa, kle deg i noe fint og magisk! Flere festlige dager er like om hjørnet! Jeg vil gjerne se hva du skal ha på deg på vårjevndøgn :)

Pia Amariel

19.03.2014 kl.05:40

Det høres ut som en god ide. Jeg har en egen kalender jeg markerer spesielle merkedager på selv, men ikke høytider eller noe sånt. Kanskje jeg burde gjøre det :p

Fru S.

19.03.2014 kl.18:55

Så koseleg ^^ Vi feirer ikkje St. Patrick's Day, men eg hadde likevel ikkje latt ein anledning til å høyre glad keltisk musikk gå frå meg om eg fekk sjansen!

~Gaiadóttir~

19.03.2014 kl.22:54

Pia Amariel: Det er bare å prøve og se om man liker det :3 Det er kanskje litt rart få følge sånne menneskeskapte fenomener, men det kan jo være fint på mange måter også :)

~Gaiadóttir~

19.03.2014 kl.22:55

Fru S.: Hihi, det skjønner jeg godt! Jeg vil høre mer! Og danse :D

Valkyrja.com

23.03.2014 kl.23:07

Hehe, kanskje det ja - men det får i så fall bli til neste St. Paddy's! Da vil jeg feire! ^^

~Gaiadóttir~

23.03.2014 kl.23:20

Valkyrja: Jaa :D Høres bra ut!

Plant a new seed:

~Gaiadóttir~

17, Alvdal

.*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*.¸¸.✫ Welcome to the enchanted life of a Fairy of the Norwegian Woods, who is working for peace, freedom, justice, goodness, beauty, and a greener humanity in harmony with plants, animals, each other, the Earth and the Universe. ✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*

✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*bilde


Categorys

Arkiv

^ Back to Top
hits