~ Bathing bare feet in flowers ~

"Walk as if you are kissing the earth with your feet." Thich Nhat Hanh

Thursday a dear friend of mine visited me an we went for a walk. Into the forest. Down to the beach. And we walked bare feet all the way home! :) I really like the quote above, which I think I've shared before, and I like idea of 'grounding'. My feet are always cold, and I thougt the 'acupuncture' from walking bare feet might help. Maybe I also wanted to feel a physical pain instead of the emotional one I am carrying now...? We picked sea shells and flowers and decided to have a foot bath whe we arrived home. We also decided to put the flowers and shells into our foot baths, without knowing it would have any positive effects or not. I got a headache that evening, and the moment I put my feet into the water, it disappeared :) Maybe it was the hot water, maybe the flowers and shelIs also had something to do with it. No matter what, it looked beautiful which also has an effect on your reward system in your brain :)

I think I am trying out different ways to take care of and 'heal' myself from my current pain... I am going to try volunteering in a rescue center for cats! And if you have any advice, ideas or tips to what I can do, please share them with me :) <3

- Have you bathed your feet in flowers before? :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

~ Love and light ~

#helse #pleie #selvpleie #fotpleie #fotbad #vannbad #sunn #sunnhet #magi #selvplukk #villevekster #planter #blomster #vår 
#sommer #natur #miljø #engelsk #inspirasjon #Gaiadóttir

18 Plants in my garden

Knekte vinger

01.06.2014 kl.12:52

Skulle ønske det var noen som brydde seg nok til å gjøre det samme med meg.

Av og til er det helt nødvendig med litt selvpleie, men jeg gjør alltid ting alene. Så du skrev på facebook om noen kunne hjelpe deg med å få tankene på andre stier, og jeg unner deg det så utrolig mye, skulle bare ønske noen reagerte eller svarte når jeg spurte om det samme.

Christina Elena

01.06.2014 kl.14:37

Jeg jobber selv frivillig for Dyrebeskyttelsen hjelpesenter her i Tromsø, og jeg må ærlig innrømme at det er noe av det mest givende jeg har gjort. Å få tilbringe tid med katter, samtidig som jeg gjør noe for dem, det er herlig :)

Har ikke prøvd fotbad med blomster før, men det er definitivt noe jeg har lyst til!

Julianne

01.06.2014 kl.14:57

utrolig hva vi gjør intuitivt for å føle oss bedre, hvis man tenker over slikt i ettertid så ser man at det kanskje var en dypere grunn for hva man gjorde, så jeg tror det stemmer det du sier :)

Og ja, så vakkert ^^ fargene!!!

~Gaiadóttir~

01.06.2014 kl.20:21

Knekte vinger: Uff, så leit å høre, kjære deg :/ Hadde jeg visst hvem du var kunne jeg prøvd å få deg med på noe koselig, men nå kan jeg bare spekulere... Jeg kan selvsagt finne den/de jeg kan tenke meg frem til at det er, og spørre om de vil gjøre noe likevel. Kanskje jeg ikke finner riktig person å gjøre noe godt for, men kanskje jeg kan gjøre noe godt for noen i det hele tatt :)

~Gaiadóttir~

01.06.2014 kl.20:24

Christina Elena: Åh, så koselig! :D Jeg spurte litt rundt i en vegangruppe på facebook om noen hadde erfaring, og de sa at det bare var å spørre, men at det mest sannsynlig var ganske fullt nå som det er sommer, og at jeg ikke måtte bli skuffet om kattene var skeptiske til meg, hehe :)

Ja, det var ganske fint ^_^ Har tatt fotbad i dag også, men uten blomster denne gangen :)

~Gaiadóttir~

01.06.2014 kl.20:25

Julianne: Takk, det var fint sagt :) Det føltes hvertfall veldig riktig og rensende, både å gå barbeint og å bade føttene i blomster :) Absolutt et rituale jeg kunne tenke meg å gjennomføre igjen.

Iih, ja :D!

Christina Elena

02.06.2014 kl.07:40

Det er noe av det herligste med å jobbe frivillig. Når en ny katt som aldri har møtt mennesker før kommer inn på senteret, og ikke gjør annet enn å skjerme seg fra alt og alle. Når den katten etter timer og uker viser tegn til forbedring og til slutt kommer ut fra hula si og stoler på mennesker, det er til å felle en tåre av!

Frida Eryniel

02.06.2014 kl.10:58

Selvpleien min innebærer å skape ting i form av tegning, maling eller strikking, skogsturer, fjellturer og fysiske aktiviteter som jogging, yoga eller pilates. Fine samtaler med mine nærmeste er også energigivende.

Sender varme tanker <3

~Gaiadóttir~

02.06.2014 kl.13:52

Christina Elena: Ja, det kan jeg tenke meg er utrolig vakkert :')

~Gaiadóttir~

02.06.2014 kl.13:57

Frida Eryniel: Takk for fin liste over ting å gjøre. Jeg håper jeg kan klare å skape noe nå, at det er dette som kan klare å pushe meg til å endelig komme i gang med kreativiteten som sitter så langt inne i meg :)

Tusen takk <3

hedda

02.06.2014 kl.17:39

Så deilig og ikke minst pent fotbad dere lagde. Jeg er sikkert på at blomstene i vannet hadde en eller annen effekt :)Så dumt at du har det tungt om dagen... det blir som et hinder for en selv.... Håper du får det bedre.

Fin idè å jobbe som frivillig.. Mange dyr som blir glad:)

Søvn er jo viktig for helsa, sover du godt..?

Kanskje du kan se en koselig film du elsker? Lage smykker av skjell, sy, lage noe god mat du kan dele med venner, ligge i gresset, slappe av og høre på naturen, det er veldig deilig....

Forresten, studerer du fortsatt? - Ønsker deg hverfall allt godt, selv om jeg ikke kjenner deg!

~Gaiadóttir~

02.06.2014 kl.21:21

hedda: Åh, men for en koselig og lang kommentar! Jeg setter så pris på at du tok deg tid til å skrive den! Også så mye fint du har skrevet :)

Tusen takk :) Det var veldig gøy, og føltes veldig kreativt og inspirerende å lage et vakkert fotbad ^_^ Og jeg er sikker på at det gjorde godt for meg.

Jeg sover faktisk overraskende godt, men drømmer mye og gjerne slitsomme ting :(

Jaa, jeg vil så gjerne se filmer, helst nye jeg ikke har sett før, men jeg har ingen å se med :p Men jeg kom faktisk nettopp hjem fra kino hvor jeg så Maleficent, og den var fantastisk! Jeg kunne virkelig relatere meg til henne og hennes følelser, og jeg føler meg sterkere etter å ha sett den :) Kommer til å ta med meg mor og søster neste uke og se den igjen! <3

Å være kreativ er noe jeg har bestemt meg for at jeg bare MÅ være. Jeg må sette i gang med noe, for det kommer til å gi meg så mye :) Og takk for tips om å ligge i gresset og høre på naturen! Det minner meg om en gang jeg kom hjem grytidlig en morgen i russetiden (etter å ha festet, og jeg var fortsatt ganske tipsy), og da snurret jeg rundt og rundt og la meg ned på gresset og kjente at det spant, og det var så spesielt og deilig. Kanskje jeg skal prøve det igjen (bare uten alkohol denne gangen :3)

Nei, jeg studerer ikke akkurat nå, men har søkt nytt studie til høsten, så det er vel på tide å se litt på det igjen og bestemme meg :)

Tusen hjertelig takk, fremmede. Du er en god sjel, Hedda <3

04.06.2014 kl.00:22

Du er utrolig heldig som har noen til å finne på slike positive inspill :) Vakre gleder til seg selv er en trøst i de dypeste sorger. Det å bade føttene synes jeg også er kos, men sjeldent jeg har noen å gjøre det med, så unner deg alt det vakre du opplever, og kan ikke forstå at noen vil deg noe annet! Noe annet ville vært synd på dem.

~Gaiadóttir~

04.06.2014 kl.08:38

Anonym: Jeg er veldig takknemlig for alle sjelene rundt meg som viser at de bryr seg om meg, og at de er så tålmodige med meg og orker å høre på alt jeg har å si, alle følelsene mine.

Jeg kan egentlig ikke tenke meg at noen vil meg noe vondt, for det kan jeg ikke si at jeg har opplevd som voksen, men det stopper ikke meg selv fra å innbille meg ting og fra å gjøre meg selv vondt fordi jeg er så usikker. Den personen som har såret meg har antakelig ikke gjort det med vilje, men har en stor karakterbrist, jeg lurer på om han kanskje har en form for personlighetsforstyrrelse, som dermed gjør at han sårer folk likevel. Jeg har så mange følelser for denne personen, både gode og vonde, men i bunn og grunn er det akkurat som du sier, synd på den personen...

Fru S.

04.06.2014 kl.16:04

Fotbad kan verkeleg gjere underverk :) Fysisk sett er det fordi føttene er ein av stadene på kroppen vi svetter mest og dermed også skiller ut mest skadelege avfallsstoff. Ved å vaske beina vil ein fjerne desse avfallsstoffa, noko som vil ha ein velgjerande effekt på kroppen. Oljer, salt, blomar og liknande kan forsterke denne effekten, i tillegg til at det kan gi ein psykisk effekt av velvære. Så det gjer absolutt godt ^^

Håpar elles at det går bra med deg. Aner ikkje kva som har skjedd eller kvifor du har det tung, men sender deg alle gode ønskjer og positive energier for tida framover <3

~Gaiadóttir~

04.06.2014 kl.16:44

Fru S.: Var det jeg også tenkte da jeg bestemte meg for det. Tenk at disse føttene bærer hele kroppen vår rundt om kring hele tiden, og belastes så mye. De fortjener virkelig fotbad oftere :)

Tusen hjertelig takk <3 Det kommer antakelig et oppklarende innlegg når jeg er klar for det. Så får jeg på en måte helbredet meg selv ved å få det ut, og de som lurer får svar :)

Bera

05.06.2014 kl.12:49

Så deilig med barfot-tur og fotbad :) og så nydelig det ble med blomster og skjell i vannet! Likte fargene veldig godt, får nesten litt hulder-følelse av de^^

Leit å lese at du har det det tungt om dagen. Firfotingene og jeg sender masse varme tanker<3

At å få aue av å gå barfot kan hjelpe kjenner jeg meg litt igen i, og tror kanskje du er inne på noe. Det er kanskje en del av "å jorde seg"? Jeg vet ikke, men når det er mye som foregår inne i en, er det ofte til hjelp å føle verden utenfra, på en måte. Ikke som en distrahering, men som en påminnelse om å være tilstede. Om det gir mening?^^'

Jeg syns det kan hjelpe å bli mer oppmerksom på sansene når det er mye emosjonelt som bygger seg opp, for å bli påminnet om nuet og å åpne opp for det som er rundt en og slippe taket i det som er vondt. For selvom det er vondt tror jeg mange har problemer med å slippe tak i det, merker at jeg har det selv iallfall. Og når en går barfot og i nærhet til naturen, får en hele tiden hjelp til å være tilstede. Av steiner som stikker en under føttene, av greiner som prøver å holde en fast, røtter som en snubler i osv.. liker å se på det som at naturen forsøker å hjelpe. Selvom det kan være vanskelig å se på det som hjelp når en sitter der med skrubbsår og blåmerker både her og der etter en skogstur x) Vet ikke om det er hverdagskost for folk flest, men jeg ser iallfall ut som et norgeskart når jeg har vært på vandring og tenkt for mye :) hehe.

Men uansett, håper det letner snart og at du finner noe som hjelper og gjør veien litt lettere å gå<3 Å jobbe frivillig og hjelpe kattepuser høres ut som en veldig fin idè :)

~Gaiadóttir~

06.06.2014 kl.09:08

Bera: Hihi, hulderfølelse? Jeg får mer fairy-følelse, hehe! Jeg tror heller barkebiter, ferske, grønne barnåler, kvister og mose hadde gitt meg hulderfølelse, hihi! ^^

Tusen takk <3

Åh, så søt med skrubbsår over det hele! Jeg er nok ikke så ivrig på tur selv, men det å gå ute i naturen generelt gjør en absolutt mer til stede. Det minner meg på hvor jeg kommer fra og hører hjemme, og på hva det er jeg lever og kjemper for, nemlig en fredelig og vakker jord for alle vesener. Når jeg opplever en så stor sorg som jeg gjør nå, blir jeg så fryktelig selvopptatt og trenger den påminnelsen mer enn noen gang, men jeg trenger også folk rundt meg som er glad i meg og får meg til å føle at noenting er verdt noenting.

Takk igjen :) Jeg vet at det stort sett er opp til tiden å lege meg, og ser for meg at det kommer til å ta lang tid, men jeg kan heldigvis prøve å gjøre ting for å få kortet ned tiden - bant annet oppsøke natur og dyr <3

Plant a new seed:

~Gaiadóttir~

17, Alvdal

.*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*.¸¸.✫ Welcome to the enchanted life of a Fairy of the Norwegian Woods, who is working for peace, freedom, justice, goodness, beauty, and a greener humanity in harmony with plants, animals, each other, the Earth and the Universe. ✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*

✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*bilde


Categorys

Arkiv

^ Back to Top
hits