~ Wee wildlife ~

I rarely see animals in the wild, despite the fact that I have a lush, native forest right outside my home. There are lots of birds, and we frequently see deers lurking around close to the houses, but I never manage to take photos, and I rarely see other animals than that. This means that whenever I DO see animals, I get really exited!

Lately, neighbours have been spotting mallards with ducklings in the river, and that makes me happy :) I haven't seen them yet myself, but I managed to take som photos the last time 'they' were here, in 2011. On that day I also spotted three squirrels at the same time! Here are a few photos of the darlings :)

Duckiies <3

Aah, he is so cute!

Can you see them both?

I bet they love it here :)

- Have you had many wild animal encounters? :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

~ Love and light ~

#skog #ute #tur #utpåtur #trær #dyr #ekorn #ender #stokkand #andunger #elv #oslo #vår #sommer #magi #natur #miljø#grønn #engelsk #Gaiadóttir

18 Plants in my garden

Sol Runesdóttir

14.06.2014 kl.13:28

Fine bilder <3 Elsker ekorn n.n

~Gaiadóttir~

14.06.2014 kl.13:33

Sol Runesdóttir: Takk! Det er ikke så lett å ta bilder når de er så raske og flinke til å gjemme seg :p Det ble bare tre brukbare bilder av endene f.eks. Hihi.

Ja, ekorn er fine :D Det er det dyret jeg oftest ser utenom fugler, og det må være et av de mest tilpasningsdyktige dyrene jeg vet om. Så jeg tror jeg ville vært et ekorn om jeg skulle vært et dyr :)

Malin

14.06.2014 kl.14:33

Åh, fine bilder :D Hatt mye ekorn i hagen de siste dagene. Hivde noen gamle maiskolber i søppelkassa og det synes visst dem var fryktelig godt, så nå ligger det oppspiste maiskolber i hele hagen min :( Hahaha, søte er de da.

Christina Elena

14.06.2014 kl.15:35

Åh, så herlig! Ser ikke mye til ville dyr selv, men så bor jeg veldig sentralt i en by da, og et godt stykke unna den nærmeste skogen. Men hjemme hos foreldrene mine er det alltid dyr å se! Spesielt elg, fugler (mye ørn) og oter :)

~Gaiadóttir~

14.06.2014 kl.17:27

Malin: Takk ^^ Hahaha, ååh, så søtt! :D Morsomme og lure små dyr :)

~Gaiadóttir~

14.06.2014 kl.17:30

Christina Elena: Ååh. Jeg har faktisk sett en oter nede ved elva en gang! :O Det er mange år siden, og det var så vidt jeg så den og har aldri sett den siden :/ Men elg har jeg sett en del ganger på turer til hytter osv. Og en gang løp en stor hjort ut i veien foran bilen vår! Det var skummelt, jeg var så redd for at vi skulle treffe den. Men det gikk bra :) Og den var så majestetisk og fin.

Naviana

14.06.2014 kl.17:47

Gahh *wants to be a squirrel* :D Beautiful green pictures...

Christina Elena

14.06.2014 kl.17:57

Oteren er ganske flott, egentlig! Det eneste jeg kan påstå at jeg ikke liker med oteren er at den tar katter. Hjort har jeg bare sett en gang i hele mitt liv, og det var i Danmark! Misunner dyrelivet du har rundt deg! Det eneste som skjer med elgen rundt oss er at den blir skutt kort tid etter den blir observert....

~Gaiadóttir~

14.06.2014 kl.18:00

Naviana: Me too! Have you seen Disney's The Sword in the Stone where Merlin turns Arthur and himself into squirrels? It is so fun! :D I just remembered that now, hihihi!

<3

~Gaiadóttir~

14.06.2014 kl.18:02

Christina Elena: Ja, jeg ble veldig overveldet! :D Det er fantastisk å se et eksemplar av en art for aller første gang, og siden det er maange arter jeg aldri har sett, har jeg forhåpentligvis mange fantastiske opplevelser i vente :)

Åh, nei :(

Naviana

14.06.2014 kl.23:26

Haha, yes, I've seen The sword in the stone! I really didn't like it. Lol :D Perhaps it was because I saw it through the eyes of an Arthurian legends- geek ;) It was a looong time ago so I don't remember that sequence!

~Gaiadóttir~

14.06.2014 kl.23:40

Naviana: I can understand that :) I was very young when I saw it, and didn't know that much about the Arthurian legends, so I liked it. It was actually the first movie I saw in english, before learning and understanding english :p I think we bought it on our way to Africa.

Pia Amariel

15.06.2014 kl.00:20

Aww, ekorn! <3

Så heldig du er som har så mye og fin skog nærme hjemmet (:

~Gaiadóttir~

15.06.2014 kl.00:32

Pia Amariel: Hihi <3 Ja, jeg føler meg veldig heldig :D

Fru S.

18.06.2014 kl.15:55

Er alltid kjekt å møte på dyr ute i naturen :) Her hos oss ser vi stort sett hjort utanfor huset kvar kveld, vi har ei ugle som bur rett over vegen og eit ørnepar som regelmessig flyr forbi. Ekorn ser vi også innimellom og møtte faktisk eit rypepar oppi fjellet ein dag. Opplevde også å sjå ein svømmande hoggorm tidlegare i år, då vi var ute og padla i kano!

~Gaiadóttir~

18.06.2014 kl.21:09

Fru S.: Oi! Så mye dyreliv det er rundt dere, da! Ikke at det burde være noen overraskelse når dere bor i en dal :) Hoggorm tror jeg aldri jeg har sett. Ikke ugle heller :/ Men ørn ser vi ofte når vi er på Helgelandskysten :)

Solivagant

19.06.2014 kl.01:39

Flotte og stemningsfulle bilder ^^, Elsker å oppleve dyrelivet selv, pleier spesielt å treffe på dådyr når jeg går tur i skogen her på sørlandet , eller svaner når jeg nærmer meg elvebredden. Utrolige vakre skapninger.

~Gaiadóttir~

19.06.2014 kl.01:56

Solivagant: Takk ^_^
Så herlig! Ja, det er mange utrolige, magiske, majestetiske og flotte skapninger der ute :) <3

Plant a new seed:

~Gaiadóttir~

17, Alvdal

.*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*.¸¸.✫ Welcome to the enchanted life of a Fairy of the Norwegian Woods, who is working for peace, freedom, justice, goodness, beauty, and a greener humanity in harmony with plants, animals, each other, the Earth and the Universe. ✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*

✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*bilde


Categorys

Arkiv

^ Back to Top
hits