~ Rinse and repeat ~

~ Rinse ~

I've been working on a new blogpost for a few days now, but so many things and feelings has happend, and I've been distracted from finishing it. I feel the need to tell you a little of what I'm going to share in the days and weeks to come (and why),
before I actually share it :)

Lately I've been going through old photos and albums on my computer. I'm having a digital clean up and I find lots of old photos. Some I want to delete, some I want to hide away and some I want to share. I have already recreated and reposted blog entries from my old blog, and I will continue to do that.
This means you'll shortly see new, but old stuff :)

It's been kind of therapeutic to look at old photos and see how much I have changed since that time. I often hear and think I still look 17 years old, but when I look at these photos I realise that I actually have changed and matured :)

I am a person who loves to clean and organise, but at the same time I am a big mess. My room is constantly messy and I clean it all the time, but it gets messy the next day. Now I haven't cleaned it for months, and it's very embarrassing. I haven't had any motivation to clean it after all that has happened, and it has accumulated.

I buy a lot of second hand stuff, and I see potential in everything, so going to fleamarkeds (which I love) can be kind of bad for me... :3 I have all these plans and ideas, but I just leave it there and never really start them. New projects and plans appear as time passes, and instead of starting I put it all in bags and boxes and my room is now basically a storage unit.

Both my room and my computer is a mess, and after my closure I've started to clean them. I'm clearing out stuff I don't need, both digital and physical. I'm now considering putting some clothes up for sale on this blog,
- What do you think about that? :)


~ Repeat ~

While cleaning and organising I've listened a lot to Lana Del Rey. I relate to so many of her songs and lyrics, and I think I need to buy her albums :)

I listen to playlists on youtube, obviously on repeat ^^ I don't usually (like to) share music in the middle of an entry, but here are my current favourites:

I've also re-discovered Sia,
who has to be one of the greatest artists of this decade! <3
(Please watch this in full screen)

I really want to do this, get rid of things and be free. 
But it's hard. And even harder to admit, but I want to be honest:

Over the years I've realised that I have hoarder disorder tendencies... I just have TOO MUCH STUFF. Kind of ironic of me, wanting to go back to basics and simple living... "The more you own, the more it owns you" they say. 

A few days ago I had a breakdown after I surprised myself when I had a problem closing a internet tab on my computer... I realised I really do have some kind of separation anxiety and it made me postpone this entry even more. But then I listened to Sia again, and realised:

I've got a thick skin and an elastic heart <3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

~ Love and light ~

#helse #pleie #selvpleie #vår #sommer #rengjøring #rydding #terapi #renselse #data #musikk #lanadelrey #sia #natur #miljø #engelsk #inspirasjon #Gaiadóttir

16 Plants in my garden

Mira

19.06.2014 kl.02:22

Du har så nydelig farge på bloggen din, mener jeg har skrevet det før.. Jeg elsker slike grønnfarger:))

Har vært sjelden på bloggen en god stund nå, lagt ut et innlegg innimellom, det er alt. Leste et sted at eier du mer enn 5 ting - eier tingene deg.. er så sant, jeg flyttet for en stund siden og eier nå mye mindre enn før og det er så godt, så jeg gikk løs på klærne mine jeg også.

Men, og det er et stort men- og det er sko og boots, jeg klarer ikke å gi bort eller selge noen av dem. Og jeg angrer noe veldig på de fleste jeg har gitt bort, spesielt sko/boots fra slutten av 70 tallet. Får de aldri tilbake..

Jeg bare elsker skotøy:)

Sol Runesdóttir

19.06.2014 kl.02:52

<3

julianne

19.06.2014 kl.07:18

det høres bra ut Kama :) Old out, new in :) Viktig å se hvor mye man har utvilka seg altså :)

Er også helt pladask hekta på Lana i det siste <3

Lina

19.06.2014 kl.08:57

Jeg vet akkurat hva du går igjennom... Jeg har selv et veldig rotete miljø i hjemmet mitt, men ikke turt å fortelle noen om det. Jeg vil ikke engang ha folk på besøk, for jeg skammer meg så fælt. Jeg har bare ikke energien til å rydde i raskt nok tempo som ting blir brukt. Det er så mye lettere å bare slenge noe i et hjørne i stedet for å henge det på plass!... Du er veldig modig og flink som sier dette offentlig og som har funnet energien til å ta tak i det. Ikke mist grepet! :D

~Gaiadóttir~

19.06.2014 kl.10:23

Mira: Tusen takk, så koselig sagt :)

Huff, jeg kan virkelig forstå at du angrer på at du har kvittet deg med noe så spesielt, og hvordan den angeren kan smitte over og gjøre at du generelt blir redd for at det skal skje igjen uansett hva slags gjenstander det er. Elsker sko selv, og det er ett par sko jeg angrer så sykt mye på at jeg aldri kjøpte, så da har jeg jo blitt redd for at om jeg lar vær å kjøpe dem som kommer jeg til å angre på det også :p Aw..

~Gaiadóttir~

19.06.2014 kl.10:23

Sol Runesdóttir: <3

~Gaiadóttir~

19.06.2014 kl.10:51

julianne: Hihi, ja! Så nå kommer det noen innlegg som noen kanskje har sett før, og som andre ikke har sett :)

Jaaa, elsker henne <3 Vurderer å skrive et helt innlegg om hvor mye jeg liker sangene og tekstene hennes, hehe :p

~Gaiadóttir~

19.06.2014 kl.10:54

Lina: Uff, ja, det er noe med det å ta frem ting og i stedet for å rydde det tilbake så hoper det seg opp med andre ting...

Takk <3 Jeg må ta det litt gradvis, sånn at det ikke blir for brått og jeg får angstfølelser igjen. Så sakte men sikkert! :D

Line Cecilie Larsen

19.06.2014 kl.13:11

fine sanger :D

~Gaiadóttir~

19.06.2014 kl.13:28

Line Cecilie Larsen: Ja, de er det <3

Fru S.

20.06.2014 kl.10:48

Lykke til med både den mentale og fysiske oppryddinga; trur det er noko vi alle hadde hatt godt av innimellom :)

PS: Ein av mine Lana Del Rey-favoritter https://www.youtube.com/watch?v=Py_-3di1yx0

~Gaiadóttir~

20.06.2014 kl.10:58

Fru S.: Tusen takk :) Ja, det har vi nok alle godt av. Håper jeg har kunnet og fortsatt kan inspirere andre til å gjøre det samme etter at jeg har skrevet om det :)

Åh, så gøy at du også liker henne ^_^ Jeg liker så mange av låtene hennes. Hadde egentlig tenkt til å ramse opp en hel haug, deriblant denne, men kuttet ned til to låter, hehe. :D

Pyrodam

08.07.2014 kl.00:45

Kjenner brukte nettopp noen dager (igjen) å gå igjennom mange av tingene mine som har hopet seg opp av både klær jeg har arvet, hobbyting jeg kjøper og papirer. Jeg prøver stadig å minimailsere det jeg har og organisere, for jeg liker virkelig ikke å ha så mye ting. Jeg er også slik at jeg roter fort, og så får ryddeånden over meg innimellom. Jeg prøver alltid å finne en plass til det jeg har, eller kjøpe inn lagringsplass. Har så mye hobbyting, men rører det nesten ikke lenger :/ Synes det er så merkelig å sitte limt foran pc'n så alt for mye..

~Gaiadóttir~

08.07.2014 kl.09:40

Pyrodam: Uff, ja. Jeg synes også det er merkelig og dumt å sitte foran pc'n så mye som jeg faktisk gjør. Ja, jeg henter masse inspirasjon på den måten, men det stjeler samtidig kanskje minst like mye... *sukk* Etter ferien blir det nye rutiner for meg og helt sikkert bedre! :D Jeg ønsker det samme for deg også :) Lykke til <3

Pyrodam

08.07.2014 kl.09:53

Jeg ser du er oppegående og smart, bare det å være bevisst på tingene og si dem høyt kan gjøre masse for psyken! Har troa på deg :D Lykke til!

~Gaiadóttir~

08.07.2014 kl.09:57

Pyrodam: Tusen takk <3 Det var veldig hyggelig sagt <3

Plant a new seed:

~Gaiadóttir~

17, Alvdal

.*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*.¸¸.✫ Welcome to the enchanted life of a Fairy of the Norwegian Woods, who is working for peace, freedom, justice, goodness, beauty, and a greener humanity in harmony with plants, animals, each other, the Earth and the Universe. ✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*

✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨✫*¨*.¸¸.✶*¨`*.✫*¨*bilde


Categorys

Arkiv

^ Back to Top
hits